Menu

Ons vakmanschap

Drie generaties liefde voor het vak

Bij de familie Van Gucht hebben ze geen baksteen, maar natuursteen in de maag. Dat gaat terug tot 1919 toen Herman Van Gucht een zaak begon als steenbewerker en marmerkunstenaar. Dankzij zijn stielkennis groeide het bedrijf, net als de trots en de liefde voor het ambacht.

Een traditie was geboren. In 1958 werd het bedrijf omgedoopt tot de vennootschap Van Gucht Herman & zonen. In het begin van de jaren ’60 verhuisde het bedrijf naar de Acacialaan 14 in Dendermonde en in 1970 werd Hubert Van Gucht de zaakvoerder. Steeds bleef het streven naar kwaliteit gebeiteld in de façade van het bedrijf.

Sinds 2000 staat met Guy Van Gucht de derde generatie stielkennis aan het roer bij Van Gucht Natuursteen. De machines mogen ondertussen veranderd zijn, het metier blijft hetzelfde en heeft in de loop der jaren enkel aan kracht gewonnen.

Het zichtbaar vakmanschap van Van Gucht Natuursteen is ondertussen een zeldzame garantie voor topkwaliteit.

Betaalbaar meesterschap voor binnen en buiten

Natuursteen geeft altijd en overal een mooi resultaat, zowel binnen als buiten. Bovendien doen we bij Natuursteen Van Gucht als een van de weinige bedrijven nog alles zelf. Wij zijn nog echte steenkappers die van a tot z natuursteen bewerken, tot het resultaat perfect is. 

Bij Natuursteen Van Gucht maken we dankzij onze kennis en ervaring een verschil in kwaliteit en in prijs. Wij hebben het materiaal in huis om natuursteen te bewerken en verzagen. Hierdoor kunnen we de kostprijs aanzienlijk drukken.

Waarom is onze kennis en vakmanschap belangrijk voor uw project? 

Een product zoals natuursteen is niet altijd en overal hetzelfde. Vakmanschap en kennis zijn belangrijk om te zorgen voor een blijvend mooi resultaat. En dat onze kennis belangrijk is voor uw project, leest u bij natuursteen. 

Bij ons kan u terecht voor al uw indoor en outdoor projecten in natuursteen. U bent bovendien zeker van topkwaliteit voor een sterke prijs.

Indoor: keukenbladen, trappen, badkamers, vloeren, …
Outdoor: grafmonumenten, dorpels, portieken, omlijstingen, buitentrappen, …