Menu

Algemene toepassing van natuursteen

Zwembadboorden

Vanwege de verschillende afwerkingsmogelijkheden en de vorstvrijheid van vele natuurstenen is dit het ideale materiaal om te gebruiken als zwembadboord.

Terras

Het nut en de elegantie van natuursteen wordt meer en meer gebruikt om terrassen, opritten en tuinpaden aan te leggen. De grote variatie laat toe om meer dan enkel een pad aan te leggen. De ijzeroxiden in betonproducten verkleuren al na enkele jaren, natuursteen is er voor altijd.

Buitentrap

Daar waar veel mensen toekomen wordt van oudsher natuursteen gebruikt wegens de grote slijtweerstand. Naast het esthetische en het gebruiksgemak biedt natuursteen een perfecte oplossing om fraaie eyecatchers te bouwen.

 

Trappen

De inkomhal in een woning wordt frequent gebruikt en moet daarom duurzaam zijn. Een inkomhal in natuursteen gecombineerd met een trap in natuursteen geeft dan ook een warme indruk en een meerwaarde aan de woning.

Keuken

Natuursteen wordt als volledige variëteit aangeboden om uw keuken te verfraaien. Het werkblad, de vloer, de wandbekleding tot zelfs de spoelbak maakt van uw keuken een uniek en eigentijds werk.

 

Badkamer

De badkamer is zowat de plaats die het minst wordt gebruikt in de woning en waar het gamma aan natuursteen overweldigend is. Maatwerk, marmermozaïek, wandtegels, vloertegels, alles kan in een badkamer. Hoewel een massief bad nog iets te duur is voor gewoon gebruik slaagt men er aardig in, door de natuursteen functioneel te selecteren, een luxueuse badkamer te maken.